חלק 6

הטיפול באשפוז:
החולה הגיב במהירות לטיפול.
התגובה החדרית של פרפור הפרוזדורים הואטה.
אי ספיקת לב השתפרה.
נגמל מהנשמה לאחר 48 שעות.
היפרתירואידיזם השתפר קלינית וביוכימית. תפקודי תירואיד חוזרים לאחר מספר יממות עם הטיפול:

TSH    <0.01     mIU/ml  (0.4-4)
FT4     0.92       ng/dL    (0.8-1.9)
TT3     48.9       ng/dL    (82-179)

באקו לב חוזר תפקוד סיסטולי של חדר שמאל השתפר אם כי עדיין היה ירוד במידה קלה-בינונית, גודל עלייה שמאלית 42 מ"מ, הגדלה של עלייה ימנית, הפרעות סגמנטריות של דפנות החדרים, אי-ספיקה אאורטלית קלה, יתר ל"ד ריאתי בינוני, הרחבת שורש האאורטה 40 מ"מ.
איזו המלצה היית נותנ/ת להמשך טיפול?

כתיבת תגובה